Leeftijd
18

LEEFTIJDSVERIFICATIE

Bevestig uw leeftijd...

De bezorger controleert steekproefsgewijs of de ontvanger over de juiste leeftijd beschikt

U moet 18 jaar of ouder zijn.

Ik ga akkoord met alle voorwaarden

Of

U moet 18 jaar of ouder zijn.

Onderzoek naar de effecten van snus

Wat zijn de gezondheidsrisico's van snus?


Het gebruik van snus komt niet zonder risico's. In snus zit namelijk tabak en nicotine. En zoals iedereen weet leveren deze stoffen allerlei gezondheidsrisico's op.

Voor de rokers onder ons die hun gezondheid liefhebben maar toch aan hun dagelijkse dosis nicotine willen komen is het een prima alternatief.

Maar hoewel het nuttigen van snus minder schadelijk voor je gezondheid is dan roken wil dat niet zeggen dat het gezond voor je is.

Het is algemeen bekend dat het gebruik van nicotine gezondheidsschade kan opleveren en zeer verslavend is. Het oplopen van gezondheidsschade is dan ook een gevaar dat inherent is aan het nuttigen van snus.

Maar hoe schadelijk is het nu precies? Wat zijn de gezondheidsrisico's en waar moet je rekening mee houden? Als je geen zin hebt om hier zelf onderzoek naar te doen dan hebben wij goed nieuws voor jou!

We hebben voor jullie de moeite genomen om hier voor eens en altijd duidelijkheid in te brengen.

De effecten en risico's van snus

Voordat we met onze webshop van start gingen hebben we uiteraard in jullie belang uitgebreid onderzoek gedaan naar de risico's van snus en deze op een rijtje gezet.

We hebben verschillende onderzoeksrapporten doorgespit en alle effecten en gevolgen van snus op het menselijke lichaam in kaart gebracht.

Omdat er in onze producten geen tabak zit zoals de echte Zweedse snus hebben we voornamelijk gekeken wat de gezondheidseffecten zijn van het opnemen van nicotine via de slijmvliezen in de mond.

Ben je benieuwd naar dit onderzoek? Houd dan onze blog in de gaten. Wij zullen dit artikel binnenkort online zetten. 

Onderzoek naar de effecten van snus
Npods 23 mei, 2021
Deel deze post
Labels
Archief
Aanmelden om een reactie achter te laten
Nicotine: de werking en de verslaving
Hoe kun je van nicotine afkicken?