•     
  Bel +31(0) 85 303 1105
Leeftijd
18

LEEFTIJDSVERIFICATIE

Bevestig uw leeftijd...

De bezorger controleert steekproefsgewijs of de ontvanger over de juiste leeftijd beschikt

U moet 18 jaar of ouder zijn.

Ik ga akkoord met alle voorwaarden

Of

U moet 18 jaar of ouder zijn.

Snus bestellen
snel en eenvoudig snus bestellen?


Je wil snus bestellen maar hebt geen idee waar je het kunt krijgen. Allereerst ben je langs de tabakszaak gegaan maar verassend genoeg kun je daar geen snus kopen!

Je bent nu al een poosje op internet aan het zoeken en bent erachter gekomen dat het helaas niet zo makkelijk is om snus te bestellen in Nederland.

Snus bestellen

Kort geleden kreeg je van een vriend zo een raar klein theezakje met tabak aangeboden. Hij vroeg of je weleens van snus had gehoord. Je weet wel. Die kleine zakjes met vochtige tabak dat tussen de bovenlip en het tandvlees wordt gestopt. “Je moet het echt een keer proberen” vertelde hij heel enthousiast.

Jij trok je schouders op en dacht “ach waarom ook niet”. Voordat je überhaupt ja had gezegd haalde hij haastig een mooi en luxe bakje uit zijn zak tevoorschijn. Voorzichtig opende hij het klepje en gebaarde met een grote glimlach op zijn gezicht dat je er een moest pakken.

Knikkend pakte je kieskeurig een zakje uit het bakje en duwde die achter je bovenlip.

Het begon met een branderig gevoel aan je tandvlees. Je vond het daarom maar niets. Een paar tellen later kreeg je een warm een aangenaam gevoel. Er trok een ontspannen gevoel naar je benen en de rest van je lichaam toe. Je moest meteen terugdenken aan het begin van je rook carrière.

Dat gevoel had je ook 8 jaar terug toen je net begon met roken. Toen je nog duizelig werd van een sigaretje. Je vond dat altijd wel lekker en dacht: misschien moet ik ook maar eens snus bestellen?


Snus online bestellen

Daar zit je dan een paar dagen later. Je wil snus online bestellen maar het blijkt niet zo eenvoudig te zijn. Daar is een goed reden voor. De Europese commissie heeft namelijk het gebruik van snus in bijna heel Europa verboden.

Snus kopen kan momenteel alleen in Zweden en Noorwegen. Hoe graag je ook snus online wil bestellen het zal niet mogelijk zijn om dat op een legale manier te doen.

Er zijn meedere rechtszaken gespannen om het binnen Europa te legaliseren maar tot op heden is dat niet gelukt. Als je dacht dat er een Zweeds webshop tussen zit die het misschien naar Nederland wil verzenden dan heb je het goed mis.

Want ook de webshops zijn aan allerlei wet- en regelgeving gebonden. Een Zweeds webshop mag niet zomaar snus buiten de grenzen verkopen. Op deze manier willen ze export naar Europese lidstaten beperken.


Snus bestellen nederland

Hoe snus bestellen in nederland vraag je je af? Het zal helaas niet mogelijk zijn om echte Zweedse snus in Nederland te bestellen vanwege strenge Europese wet- en regelgeving.

Alhoewel snus niet te koop is in Nederland blijkt dat er wel veel vraag naar is. Vooral onder de rokers wordt snus steeds populairder omdat het bijzonder goed helpt om te stoppen met roken.

Het is Zweedse producenten niet ontgaan dat er onder de Europese bevolking aanzienlijk veel vraag naar is. Daarom hebben Zweedse giganten een alternatief ontwikkeld dat zelfs in Zweden enorm populair is geworden.

Zij hebben ‘Nicotine Pouches’, oftewel nicotine zakjes, in het leven geroepen. Het is dus niet meer de vraag ‘waar kun je snus kopen’ maar ‘waar kun je nicotinezakjes’ kopen.


Nicotinezakjes

Nicotinezakjes zijn de minder schadelijke nieuwe en moderne manier om nicotine te gebruiken. In tegenstelling tot Zweedse snus laat dit product geen bruine vlekken op je tanden achter omdat er geen tabak in zit!

Onze nicotinezakjes zijn 100% tabaksvrij maar bevatten wel nicotine die wordt gewonnen uit de nicotiana tabacum plant. Een unieke mix van natuurlijke vezels, frisse smaken en nicotine geven de portiezakken een optimale zachtheid die discreet onder je lip past.

Bekijk onze smaakvolle assortiment via deze link. Welke smaak vind jij het lekkerst? Laat het ons hieronder weten!

Snus bestellen
Npods 23 mei, 2021
Deel deze post
Labels
Archief
Aanmelden om een reactie achter te laten
Sigaretten vs. snus
Wat is er slechter?