Leeftijd
18

LEEFTIJDSVERIFICATIE

Bevestig uw leeftijd...

De bezorger controleert steekproefsgewijs of de ontvanger over de juiste leeftijd beschikt

U moet 18 jaar of ouder zijn.

Ik ga akkoord met alle voorwaarden

Of

U moet 18 jaar of ouder zijn.

Snus bestellen in Nederland

Wil jij dat ook?


De laatste tijd zien we dat er steeds meer mensen zijn die op zoek zijn naar snus. Nu is het alleen zo dat snus in Nederland niet verkocht mag worden, deze vallen namelijk onder de Tabakswet.

Gelukkig is er een alternatief, het is namelijk mogelijk om snus te bestellen in Nederland.

Door Zweedse snus te bestellen zal je de voordelen kunnen ervaren die dit product te bieden heeft, zonder dat je illegaal bezig bent.

Misschien vraag je je af wat de voordelen zijn van snus tabak bestellen. Misschien weet je nog niet eens wat snus eigenlijk is. Als dit klopt raden wij je aan om snel verder te lezen, wij laten het je in dit artikel namelijk allemaal zien!


Wat is snus?

Laten we eerst maar eens beginnen bij het begin, wat is snus nu precies? Snus - uitgesproken als "snoose," als "loose" - is een rookloze, vochtige poeder tabakszak uit Zweden die je onder je bovenlip plaatst.

Het komt in smaken zoals munt en wintergroen. Je verbrandt het niet, en je hoeft niet uit te spugen als je het gebruikt.

Vergeleken met het roken van sigaretten is het gebruik van snus waarschijnlijk veel minder schadelijk, dit is dan ook de voornaamste reden dat mensen snus willen bestellen in Nederland.

Snus is in Zweden begonnen als een manier om het tabak te verminderen. In dat land wordt het gezien als iets dat heeft bijgedragen aan de daling van het aantal rokers.

Meer dan de helft van de Zweedse snusgebruikers zijn ex-rokers. In Noorwegen heeft snus er ook toe bijgedragen dat er minder gerookt wordt.

De mensen daar hebben het gebruikt om hen te helpen met het stoppen met roken of als alternatief voor sigaretten als ze niet succesvol waren gestopt.


Het verschil tussen snus en nicotinezakjes

Zoals we al even kort hebben aangestipt is het in ons land niet legaal om snus te bestellen online. Dit komt door het feit dat er tabak in zit. Door onze regelgeving mag dit dus niet.

Echter is het mogelijk om een alternatief te bestellen, dit zijn ook wel de nicotinezakjes. In feite is dit hetzelfde als snus tabak bestellen, het enige verschil is dat er geen tabak in zit.

Door deze speciale variant snus te bestellen zal je in staat zijn om toch nog jouw nicotine kick binnen te krijgen, zonder dat je hiervoor aan de haal hoeft met echte nicotine.


Jouw eigen 'snus' bestellen via iDeal

Bij ons ben je aan het juiste adres om de speciale tabak vrije snus te bestellen in Nederland. Snus bestellen via iDeal is nog nooit zo eenvoudig geweest als nu.

Door zelf jouw eerste verpakking te halen zal ook jij in staat zijn om jouw normale sigarettengebruik te minderen en om mogelijk zelfs helemaal te stoppen.

eem snel een kijkje bij ons op de site om zelf te ontdekken wat de mogelijkheden zijn op het gebied van de snus bestellen. Voor je het weet heb ook jij jouw eerste potje snus in huis. 

Snus bestellen in Nederland
Npods 23 mei, 2021
Deel deze post
Labels
Archief
Aanmelden om een reactie achter te laten
Snus zonder tabak
Wat is het precies?