•     
  Bel +31(0) 85 303 1105
Leeftijd
18

LEEFTIJDSVERIFICATIE

Bevestig uw leeftijd...

De bezorger controleert steekproefsgewijs of de ontvanger over de juiste leeftijd beschikt

U moet 18 jaar of ouder zijn.

Ik ga akkoord met alle voorwaarden

Of

U moet 18 jaar of ouder zijn.

Retourbeleid

Producten die u via deze webwinkel koopt hebben een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is na succesvolle betaling definitief.


Uitzonderingen

U heeft het recht uw bestelling te retourneren indien:

  • U een verkeerd artikel heeft ontvangen als gevolg van een fout in onze administratie 

  • De houdbaarheidsdatum van het ontvangen product binnen 14 dagen vervalt of reeds is verlopen

In bovenstaande gevallen krijgt u het volledige orderbedrag (inclusief verzendkosten) gecrediteerd. U kunt uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst retourneren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u een retouraanvraag indienen op onze website. Dit doet u door in te loggen op uw account en het retourformulier onder het kopje ‘retourneren’ in te vullen.  

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.